ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΡΙΨΗ ΑΛΑΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΕΤΟΥ ΣΤΙΣ 15 ΕΩΣ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2021

18 Ιανουαρίου, 2021 14:58

Με επιτυχία αντιμετωπίστηκε ο αποχιονισμός του οδικού δικτύου του Δήμου Αγιάς, εξαιτίας των χιονοπτώσεων και του παγετού που έπληξαν τον δήμο κατά το χρονικό διάστημα 15 Ιανουαρίου έως 17 Ιανουαρίου του 2021.

Ο μηχανισμός του Δήμου Αγιάς (τμήμα πολιτικής προστασίας, εμπλεκόμενες υπηρεσίες) υπό την εποπτεία του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Κρανιώτη Ευάγγελου και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, επικεντρώθηκε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκλήθηκαν.

Οχήματα αποχιονισμού και η αλατιέρα του Δήμου έκαναν ρίψεις αλατιού και αποχιονισμό στη διάρκεια της νύχτας και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου στο οδικό δίκτυο του Δήμου προκειμένου να διατηρηθούν ανοικτοί οι οδικοί άξονες στις Τοπικές Κοινότητες Αγιάς, Μεγαλοβρύσου, Μελιβοίας, Σκήτης, Ποταμιάς, Παλιουριάς, Σωτηρίτσας, Στομίου και Καρίτσας. 

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος του Δ. Αγιάς κος Κρανιώτης, εφιστά την προσοχή σε όσους είναι ανάγκη να μετακινηθούν και καλεί όλους τους συνδημότες να εφαρμόζουν όλα τα μέτρα προφύλαξης σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Ετικέτες: