Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ομιλία με θέμα «Πρόληψη και Φροντίδα της Καρδιαγγειακής Υγείας στην Τρίτη Ηλικία» στο ΚΑΠΗ Αγιάς

18 Ιουνίου, 2026 11:47

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή μελών  πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Αγιάς η ενημερωτική ομιλία με θέμα «Πρόληψη και Φροντίδα της Καρδιαγγειακής Υγείας στην Τρίτη Ηλικία», που διοργάνωσε ο Δήμος Αγιάς κι  η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Εξυπηρέτησης του Πολίτη με το ΚΑΠΗ Αγιάς.

Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο καρδιολόγος κ. Ηλίας Δημηνικός, ο οποίος με απλό, κατανοητό και άμεσο λόγο παρουσίασε σημαντικά ζητήματα που αφορούν την πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων, τους παράγοντες κινδύνου, καθώς και τρόπους διατήρησης της καλής υγείας και ποιότητας ζωής κατά την τρίτη ηλικία.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της εκδήλωσης ήταν ο διαδραστικός της χαρακτήρας, καθώς δεν περιορίστηκε σε μια τυπική ομιλία, αλλά εξελίχθηκε σε έναν ουσιαστικό διάλογο με το κοινό. Οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν ενεργά, διατύπωσαν ερωτήματα και προβληματισμούς και έλαβαν τεκμηριωμένες και κατανοητές απαντήσεις από τον ομιλητή.

Η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων ανέδειξαν τη σημασία της ενημέρωσης και της πρόληψης σε θέματα υγείας, ιδιαίτερα για τα άτομα της τρίτης ηλικίας.

Ο Δήμος Αγιάς ,η  Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας , Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, και το ΚΑΠΗ Αγιάς ευχαριστούν θερμά τον κ. Ηλία Δημηνικό για την πολύτιμη συμβολή του, την επιστημονική του κατάρτιση και την άμεση επικοινωνία που ανέπτυξε με το κοινό.

Συνεχίζονται να υλοποιούνται  δράσεις ενημέρωσης, πρόληψης και προαγωγής της υγείας, με στόχο την υποστήριξη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μελών του και των πολιτών του Δήμου Αγιάς.