Καθαρισμός ακτών στην παραλιακή ζώνη του Δήμου Αγιάς στο πλαίσιο του Let’s Do It Greece

Ισχυρό μήνυμα εθελοντισμού και ευαισθησίας

Περισσότεροι από πενήντα μαθητές. Τουλάχιστον τέσσερις εκπαιδευτικoί. Δύο εκπρόσωποι του Δήμου Αγιάς, και ο Δήμαρχος Αντώνης Γκουντάρας. Κι ένα πέλαγος ευαισθητοποίησης  και περιβαλλοντικής συνείδησης.

Παιδιά του Γυμνασίου Αγιάς, σε συνεργασία με το Δήμο πραγματοποίησαν καθαρισμό των ακτών στη Σωτηρίτσα, τον Αγιόκαμπο και το Λιμάνι του Αγιοκάμπου στο πλαίσιο της δράσης Lets Do It Greece.
Η δράση πραγματοποιήθηκε με στόχο να μεταφέρει το μήνυμα στους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες της παραλιακής ζώνης του Δήμου Αγιάς, ότι η καθαριότητα των ακτών και κατά συνέπεια η ποιότητα του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων.

Έτσι λοιπόν μαθητές, εκπαιδευτικοί και Δήμος Αγιάς ρίχτηκαν στη μάχη. Και μάλιστα όχι μόνο στη μάχη του συμβολισμού, αλλά και στην πραγματική μάχη ενάντια στα σκουπίδια της παραλίας, μαζεύοντας δεκάδες κιλά. Και ελπίζοντας πως το μήνυμα θα φτάσει στους αποδέκτες για την καινούρια καλοκαιρινή περίοδο.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας ευχαρίστησε του μαθητές για τη συμμετοχή τους και κυρίως για το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος και τον εθελοντισμό, στοιχεία απαραίτητα – όπως είπε – για να προχωρήσουν οι σύγχρονες κοινωνίες.

 

 

dimos agias1

 

dimos agias2

Greek English

bravo-2019-vote

kvdm-logo-2019-sidebar

entagmena-erga

nees-xrimatodotiseis

dimos-agias-kentro-koinotitas-small

dimos-agias-european-programms

dimos-agias-co-funded

dimos-agias-2will-front

yourope-logo

solidary4heritage-arxikh

dimos-agias-focus

dimos-agias-camping-stomio

kataskinwseis-agias-paraskeuis1

kisavos marathon banner

meteoagia

ban-politiki-prostasia

dimos-agias-your-europe

Φωτογραφίες

photos

Video Gallery

Βιβλιοθήκη

bibliothiki_digital

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες


~ Περισσότερες πληροφορίες ~

(C) 2011 Δήμος Αγιάς