Κατασκήνωση 2017

Η κατασκήνωση βρίσκεται στην παραλία του Στομίου. Όπως κάθε χρόνο, θα φιλοξενηθούν τα παιδιά που θα κάνουν σχετική αίτηση προς το Δήμο Αγιάς μέχρι τις 4 Ιουλίου.

Α΄ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 06/8/2017 – 15/8/2017

Β΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 16/8/2017 – 25/8/2017

Γ' ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 26/8/2017 – 04/9/2017

Για την εγγραφή των παιδιών απαιτείται:
- Αίτηση - υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα προς το Δήμο στην οποία θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, το φύλο, η ηλικία του παιδιού, ο αριθμός των προστατευόμενων μελών, οι ηλικίες των τέκνων, ο τύπος της οικογένειας (π.χ. μονογονεϊκή, τρίτεκνη, πολύτεκνη), άλλα κοινωνικά χαρακτηριστικά (π.χ. άνεργοι).
- Βεβαίωση ιδιώτη γιατρού ή γιατρού ασφαλιστικού φορέα στην οποία υποχρεωτικά να αναγράφεται: η κατάσταση υγείας του παιδιού, ο εμβολιασμός του με τα υποχρεωτικά εμβόλια, ότι δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα και ότι η εν γένει κατάσταση της υγείας του επιτρέπει τη συμμετοχή του σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα.
Οι αιτήσεις θα διαβιβάζονται ατομικά, με Φαξ στο 2494023783, με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μόνο, από την Δευτέρα 26 Ιουνίου έως την Τρίτη 4 Ιουλίου
Τα παιδιά των πολύτεκνων και των τρίτεκνων οικογενειών, και αυτών που ένας εκ των δύο γονέων είναι άνεργος, θα φιλοξενηθούν στις παιδικές κατασκηνώσεις χωρίς να καταβάλλουν συμμετοχή. Η καταβολή των χρημάτων θα γίνεται μόνο κατά την προσέλευση, στο χώρο της γραμματείας της κατασκήνωσης.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2494350121 Καρανίκα Σοφία
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας παραλαβής των αιτήσεων.

Greek English

dimos-agias-kentro-koinotitas-small

dimos-agias-european-programms

dimos-agias-co-funded

dimos-agias-2will-front

dimos-agias-focus

dimos-agias-camping-stomio

kataskinwseis-agias-paraskeuis1

kisavos marathon banner

meteoagia

ban-politiki-prostasia

dimos-agias-your-europe

Φωτογραφίες

photos

Video Gallery

Βιβλιοθήκη

bibliothiki_digital

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες


~ Περισσότερες πληροφορίες ~

(C) 2011 Δήμος Αγιάς